Torsk på Norskt vis, Mycket enkelt och gott.    

Ingredienser:

2 Gula lökar
400 g Frusen torskfilé
Smör eller margarin
Ströbröd
Salt
Vitpeppar



Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.

Låt fiskblocket tina något så att du kan skära det tvärs över i 5-6 lika stora bitar.

Salta ock peppra bitarna runt om.

Sätt 5-6 smörklickar i en rad i mitten av en ugnsfast form och lägg fiskbitarna på smörklickarna med minst 1 cm mellanrum mellan bitarna.
Hacka löken och häll ner mellan och och på/runtom fiskbitarna. Peta in smörklickar mellan fiskbitarna och en klick ovanpå varje fiskbit.

Sätt in formen i ugnen i några minuter så smöret smälter, ta ut formen och strö ströbröd över det hela. Sätt in i ugnen igen i ca 20-25 minuter, till fisken är klar.

Servera med potatis och majonnäs/remouladsås.